Machteloos

Jaimy en Lars lijken het perfecte echtpaar: de knappe docent van de politieacademie en zijn voormalige studente. Maar schijn bedriegt. Na een ingrijpende gebeurtenis besluit Joan haar leven weer op te pakken. Ze meldt zich aan voor een nieuwe opleiding en gaat werken in een verzorgingshuis. Daar komt ze oog in oog te staan met Liam, een van haar demonen uit haar verleden. Liam, die nooit de dood van zijn zusje Dawn heeft kunnen verwerken, vindt dat hem onrecht is aangedaan en anderen daarvoor moeten boeten. Langzaam maar zeker verandert hij in een roofdier op jacht naar zijn prooi. Er ontstaat een kat- en muisspel met verstrekkende gevolgen. Wie wint?

 

Kopen? Bestel dit boek hier!

Gedraag je

 

Hij houdt zijn slachtoffers nauwlettend in de gaten, met name zijn laatste. Alexandra Braza, een 23-jarige studente, wordt het slachtoffer van een serieverkrachter. Ze is doodsbang dat hij nog een keer achter haar aan zal komen en doet er alles aan om de dader te pakken. Dat valt alleen niet mee. Ze heeft hem niet gezien, alleen zijn stem gehoord. Wanneer de serieverkrachter merkt dat Alexandra nauw samenwerkt met de politie, komt er een nieuw gevoel in hem naar boven. Haat. En die haat wordt alleen maar erger.

 

Kopen? Bestel dit boek hier!

Onvoorspelbaar

 

Een poging tot het oprollen van een pooiersnetwerk loopt gruwelijk mis. Rechercheur Frany raakt daarbij levensgevaarlijk gewond.
De daders zijn belust op wraak.
Frany's dochter Kaylee is niet moeilijk om de tuin te leiden, met haar typische onbezonnen gedrag.
Zal het de politie lukken om haar uit de handen van de pooiers te redden, of komt alle hulp te laat?

 

Kopen? Bestel dit boek hier!

De Sekte

 

Een broer en zus ontsnappen uit een sekte vol geweld. In de sekte worden ze gebruikt als handelswaar en moeten alles doen om te overleven. Er zijn verschillende lagen: één, twee en drie. De laagste is drie, waar Sasia en Brent wonen. Ze hebben er genoeg van. De Baas genaamd Borke wil trouwen met Sasia en accepteert geen nee. Hij zet de achtervolging in, met alle gevolgen van dien.

 

Kopen? Bestel dit boek hier!

Verloren Onschuld

 

Scholen worden opgeschrikt door moorden op jonge meisjes. De dader is onvindbaar. Op één van de scholen wordt er een levenloos meisje aangetroffen. De negentienjarige tweelingzussen Lola en Jenna waren bevriend met dat meisje. Lola is bang, terwijl Jenna juist vol moed en woede zit. Zij is ervan overtuigd dat ze de dader vindt. Ze komt dichtbij de waarheid - veel te dichtbij. En dat brengt het leven van haar zus ernstig in gevaar.

Doodgewoon

 

Elizabeth Franklin zit in de vierde van de middelbare school. Op een dag komt ze de mysterieuze Richard tegen. Elizabeth is nieuwsgierig naar hem, wilt weten waarom ze een bepaalde connectie met hem voelt. Elizabeth krijgt te horen dat ze een afstammeling is van een heks. Dit is een begin van een avontuur vol moed, gevaar, trouw en liefde.

Weg uit de hel

 

Als Jessica de mooie Bink ontmoet, krijgt haar leven een nieuwe wending. Ze komt er te laat achter dat Bink een loverboy is en probeert aan hem te ontsnappen. Ze wordt daarbij betrapt en naar de baas gebracht. Daar wordt ze geslagen en gemarteld. Uiteindelijk ontsnapt Jessica en duikt ze een tijdje onder bij jongens die ze ontmoet. Ze wordt verliefd en dat brengt haar opnieuw in de problemen. Tijdens haar vlucht uit deze situatie springt ze in een rivier. Ze wordt gered en komt in het ziekenhuis terecht. Daar wordt ze geholpen door een agent, Tim van Treden. Samen doen ze er alles aan om de loverboys op te pakken.

 

Kopen? Bestel dit boek hier!

Sole Survivor

 

Na een vreselijke gebeurtenis, probeert Sam(antha) haar leven langzaam op te pakken. Ze is namelijk een sole survivor na een vakantie met gebeurtenissen die ze niet kan vergeten. Samantha probeert haar leven op te pikken op een nieuwe school, krijgt een nieuw vriendje, nieuwe vrienden en alles lijkt weer zoals vroeger. Maar als ze besluit samen met haar vrienden op vakantie te gaan, lijkt het erop dat de geschiedenis zich herhaalt.

 

Kopen? Bestel dit boek hier!

Denk aan mij

Luuk en Demi worden voor het blok gezet, als er een jonge vrouw bij hen aanklopt met de beschuldiging te zijn misbruikt door een bekende cabaretier. Het is aan hen om erachter komen wie de waarheid spreekt. Is dat de getraumatiseerde Roos of de populaire en charmante Ties Verduyn? Wat als er meerdere slachtoffers hun verhaal willen doen?

 

Kopen? Bestel dit boek hier!