Machteloos

Jaimy en Lars lijken het perfecte echtpaar: de knappe docent van de politieacademie en zijn voormalige studente. Maar schijn bedriegt. Na een ingrijpende gebeurtenis besluit Joan haar leven weer op te pakken. Ze meldt zich aan voor een nieuwe opleiding en gaat werken in een verzorgingshuis. Daar komt ze oog in oog te staan met Liam, een van haar demonen uit haar verleden. Liam, die nooit de dood van zijn zusje Dawn heeft kunnen verwerken, vindt dat hem onrecht is aangedaan en anderen daarvoor moeten boeten. Langzaam maar zeker verandert hij in een roofdier op jacht naar zijn prooi. Er ontstaat een kat- en muisspel met verstrekkende gevolgen. Wie wint?

 

Kopen? Bestel dit boek hier!

Gedraag je

 

Hij houdt zijn slachtoffers nauwlettend in de gaten, met name zijn laatste. Alexandra Braza, een 23-jarige studente, wordt het slachtoffer van een serieverkrachter. Ze is doodsbang dat hij nog een keer achter haar aan zal komen en doet er alles aan om de dader te pakken. Dat valt alleen niet mee. Ze heeft hem niet gezien, alleen zijn stem gehoord. Wanneer de serieverkrachter merkt dat Alexandra nauw samenwerkt met de politie, komt er een nieuw gevoel in hem naar boven. Haat. En die haat wordt alleen maar erger.

 

Kopen? Bestel dit boek hier!

Onvoorspelbaar

 

Een poging tot het oprollen van een pooiersnetwerk loopt gruwelijk mis. Rechercheur Frany raakt daarbij levensgevaarlijk gewond.
De daders zijn belust op wraak.
Frany's dochter Kaylee is niet moeilijk om de tuin te leiden, met haar typische onbezonnen gedrag.
Zal het de politie lukken om haar uit de handen van de pooiers te redden, of komt alle hulp te laat?

 

Kopen? Bestel dit boek hier!

De Sekte

 

Een broer en zus ontsnappen uit een sekte vol geweld. In de sekte worden ze gebruikt als handelswaar en moeten alles doen om te overleven. Er zijn verschillende lagen: één, twee en drie. De laagste is drie, waar Sasia en Brent wonen. Ze hebben er genoeg van. De Baas genaamd Borke wil trouwen met Sasia en accepteert geen nee. Hij zet de achtervolging in, met alle gevolgen van dien.

 

Kopen? Bestel dit boek hier!